Sobre nosaltres

Fotografia d'interiors

Disposant d'un ampli vagatge en el món de l'interiorsime, oferim un servei de fotografia professional per a obtenir un reportatge complert del vostre espai.

Destaquem els punts forts de l'immoble, cuidant cada detall, escollint les òptiques més adients per a fotografiar cada estança. 

El nostre objectiu és aportar sempre el valor afegit a la vostra propietat, oferint-vos la millor qualitat d'imatge.

Traiem el millor rendiment del vostre espai

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Exteriors i entorn 

L'entorn de la vivenda i l'exterior adquireixen un paper molt important a la carta de presentació de l'immoble. És per això que si disposeu d'un jardí, una terrassa, un espai singular, una piscina o vistes que voldríeu destacar, ens fem càrrec de treure'n el major rendiment visual possible.

Treballem amb perspectives que realcin el potencial paisatgístic de la vostra llar.

Especialitzat en 
disseny d’interiors i 
fotògraf professional

Jordi Grau Projects neix de la fusió de la fotografia professional i el món de l'interiorisme, dos universos que m'apassionen i als que sempre m'havia volgut dedicar.

Disposo d'àmplia experiència laboral en el món de l'interiorisme i la reforma integral de vivendes, el que facilita tenir una visió molt més completa de tot l'escenari a fotografiar.

Considero que la fotografia va més enllà de capturar una imatge, la fotografia ha de transmetre, ha de generar una bona impressió per aconseguir que el vostre immoble o empresa destaquin.

M’implico molt amb els projectes que realitzo, buscant sempre les millors perspectives, fotografiant de manera estratègica per realçar el valor de cada espai.

El meu objectiu és assolir l'excel·lència en cada projecte, apostant sempre per la millor qualitat.

Disposem dels darrers equips i òptiques del mercat i comptem amb tot el material necessari per a cobrir les sessions de manera professional.

Necesitamos su consentimiento para cargar las traducciones

Utilizamos un servicio de terceros para traducir el contenido del sitio web que puede recopilar datos sobre su actividad. Por favor revise los detalles en la política de privacidad y acepte el servicio para ver las traducciones.